banner

MAPCO remblokken set

MAPCO remblokken set

De meeste mensen die vaak in de auto zitten, zijn zeer begaan met de snelheid van de auto. De meeste reclames spelen hier dan ook op in, er zijn weinig auto’s waarbij reclame gemaakt wordt over hoe goed de auto kan remmen bijvoorbeeld.

Toch is het af kunnen remmen van de auto veel belangrijker dan het op kunnen bouwen van snelheid, want het remmen van zoveel gewicht is vaak heel veel moeilijker dan het in beweging krijgen. De motor heeft bijvoorbeeld een turbo, maar een turbo voor de remmen kennen we niet.

Tijdens het remmen worden de remschijven en remblokken erg heet en elke keer dat u remt, slijten deze onderdelen een stukje weg. Rijdt u nauwelijks, dan is de kans groot dat de remmen nog harder slijten dankzij roest en aanslag. Het is daarom zeer verstandig om de remmen goed in de gaten te houden en minstens bij elke grote beurt even open te halen om te bekijken hoe de eruit zien.

De remblokken set van MAPCO

Wanneer blijkt dat de schijven of de remblokken versleten zijn, is het verstandig om deze direct te verwisselen. Doorrijden met versleten remmen is niet alleen gevaarlijk, het is ook onverstandig omdat andere onderdelen van de auto veel sneller zullen slijten, zoals de banden. De MAPCO remblokken set voorziet u in één klap in alle remblokken die u nodig heeft om alle remblokken ineens te vervangen. Het is zo goed als verplicht om alles direct te vervangen, omdat anders de remmen van de auto ongelijk zullen werken en dat is nog gevaarlijker dan met gelijkmatig versleten remmen te rijden. Bekijkt u altijd eerst even de toestand van de remschijven, vaak moeten deze tegelijkertijd vervangen worden met de remblokken.

Info van Reservedelenstore.NL

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

X