4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

LRCH Extreme Team Trophy 2016 Zaterdag 29 en zondag 30 oktober Spaarnwoude

LRCH Extreme Team Trophy 2016 Zaterdag 29 en zondag 30 oktober Spaarnwoude

De 3e editie is een feit: de LRCH Extreme Team Trophy op het Off Road terrein van ActionPlanet in Spaarnwoude. Ook dit jaar gaan teams -bestaande uit 3 auto’s- een extreem zware beproeving tegemoet. Legt team SWAD voor de 3e keer het parcours af met zo min mogelijk strafpunten? Het terrein lijkt soms een onoverkomelijke hindernis, maar … met het juiste gereedschap, een goede instelling en natuurlijk de teamspirit kom je misschien wel verder dan je voor mogelijk had gehouden.

Het unieke aan deze editie is het nachtprogramma wat start op zaterdag avond om 19.30u. De trophy gaat op zondag ochtend om 9.30 weer verder met de 2e dag. Dit is dus een extra gave ervaring om in de avond trophy te rijden!

Ook dit jaar kunnen maximaal 20 teams meedoen aan de LRCH Extreme Team Trophy. Wil je meedoen? Stuur een mail naar offroad@lrch.nl en ontvang het inschrijfformulier.

Welke eisen worden er gesteld aan deelname aan de LRCH Extreme Team Trophy:

  • De deelnemende auto moet voor 2/3e uit Land Rover bestaan. (Wij hanteren hiervoor de RDW regels.) Het betreft hier de motor/aandrijflijn, het chassis en de body. Twijfelt u of uw Land Rover wel aan minimaal 2 van deze 3 onderdelen voldoet? Neem dan contact op met de Off Road Commissie.
  • De deelnemende auto bevat een rolbeugel.
  • De deelnemende auto bevat 3-punts veiligheidsgordels.
  • De deelnemende auto is voorzien van één of meerdere goedwerkende lieren.
  • De deelnemende auto is APK-waardig en verzekerd.
  • Voor de overige eisen verwijzen wij naar het reglement wat u ontvangt bij inschrijving.

Alle leden van de LRCH zijn welkom. Ook niet-LRCH leden met een Land Rover zijn van harte uitgenodigd. Je betaalt dan wel inschrijfgeld van € 57,50 per auto voor deelname aan het evenement, waarmee je tevens mee mag doen aan alle andere LRCH-evenementen tot het eind van het jaar.

Grijp je kans en schrijf je snel in met jouw team!

Vanaf 15.00 zijn de teams van harte welkom om kamp op te bouwen. Het team kan dus overnachten ter plekke. Er zal een BBQ en ontbijt georganiseerd worden voor de deelnemende teams. Dit word aangeboden door de LRCH.

Voor het publiek begint de avond om 19.30 uur als de eerste auto’s starten op de loodzware proeven. De 2e dag begint om 9.30 en eindigt om 17.00 met de prijsuitreiking. Dus kom allemaal kijken of meerijden… als je durft!

Off Road Commissie LRCH

Meer info op de website www.lrch.nl

facebook.com/LRCHExtreme

Locatie: ActionPlanet Spaarnwoude, Laaglandersluisweg 12, 1981 LS Velsen-Zuid

52° 27′ 3.8628″ N, 4° 39′ 54.0792″ E

LRCH Extreme Team Trophy LRCH Extreme Team Trophy

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen
4WD Magazine Webshop
Smiley face

Ga naar onze webshop voor de laatste dvd’s, boeken, en miniaturen.

> Bekijk de webshop
X