banner

Land Rovers in konvooi naar London om de legendarische auto “Oxford” te verwelkomen

Land Rovers in konvooi naar London om de legendarische auto “Oxford” te verwelkomen

Autobedrijf/4WD specialist van de Wetering organiseert de Nederlandse delegatie van Land Rovers die op vrijdag 13 december van de Veluwe naar London vertrekt om de legendarische auto “Oxford” te verwelkomen die voor de tweede keer thuiskomt van een 20.000 kilometer tellende reis uit Singapore!

In 1956 zijn studenten (waaronder award winning presentator, auteur en ‘Overlanding Legend’ Tim Slessor) met twee Land Rovers van London naar Singapore gereden; de ‘First Overland’. Een reis die onmogelijk leek maar wel gedaan is.

De serie I Land Rover genaamd “Oxford” is gerestaureerd en maakt nu dezelfde reis opnieuw. “The Last Overland” is op 25 augustus jl. in Singapore begonnen en komt op 14 december thuis.

Land Rover rijders zijn van harte uitgenodigd om aan te sluiten bij het Nederlandse konvooi dat op vrijdag 13 december vanuit Heerde vertrekt om het team van The Last Overland op zaterdag 14 december in te halen. Het laatste stuk van de reis – van Folkstone naar London – rijdt het konvooi met “Oxford” op.

Meer informatie over “Oxford” kunt u vinden op www.lastoverland.com of op Facebook: The Last Overland: UK Arrival Party!

Liefhebbers kunnen voor meer informatie en opgave zich melden bij Autobedrijf A.C. van de Wetering via 0578- 694149 of DutchLandiesJoinOxford@outlook.com

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos