banner

Kroon-Oil verlengt partnerschap met Van Loon Racing voor 2021

Kroon-Oil verlengt partnerschap met Van Loon Racing voor 2021

Kroon-Oil verlengt partnerschap met Van Loon Racing voor 2021. Kroon-Oil is opnieuw de exclusieve smeermiddelenpartner van Van Loon Racing in 2021. De eerstvolgende rally voor Erik en zijn team zijn de Hail Baja’s van 10 tot 12 en van 14 tot 16 december. Vervolgens zal Erik de reis naar Jeddah maken om deel te nemen aan de Dakar Rally 2021. In de Toyota Hilux met startnummer 313 zal Van Loon Racing deelnemen aan de 43e editie van dit gigantische motorsportevenement met de technische ondersteuning van Kroon-Oil.

Leon ten Hove, marketing manager Kroon-Oil

‘Erik is een vaste waarde in onder andere Dakar. Ook de samenwerking met Kroon-Oil is een vaste waarde inmiddels. Wij waarderen de professionaliteit van het team enorm. Als niet-fabrieksrijder weet Erik meestal maximaal gebruik te maken van zijn ervaring, auto en materialen. Wij zijn er trots op dat Erik al jaren vertrouwt op de producten van Kroon-Oil. Hij zal geen genoegen nemen met een resultaat dat beneden zijn kunnen ligt, dat maakt de strijd altijd een feest om te volgen.’

Coureurs

Erik van Loon is klaar voor de ultieme uitdaging in Dakar 2021 en samen met zijn navigator Sébastien Delaunay zullen ze laten zien wat zij in hun mars hebben tijdens alle 12 de stages van de rally!

Technische ondersteuning op het hoogste niveau van motorsport

Partner zijn op het hoogste niveau van motorsport vereist aanzienlijke ondersteuning en technische kennis. Kroon-Oil zal haar jarenlange ervaring gebruiken om het team te helpen op het gebied van smeermiddelen en onderhoudsproducten.

KROON-OIL, THE EXPERTS’ CHOICE

Al meer dan 100 jaar richten we ons uitsluitend op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige smeermiddelen voor onder andere wegverkeer, landbouw, industrie, tweewielers en scheepvaart. Bij Kroon-Oil staat een uitgebreid, actueel en kwalitatief hoogwaardig productassortiment hoog in het vaandel. In onze dynamische bedrijfstak vragen voortdurende technologische ontwikkelingen om aanpassingsvermogen op het gebied van smeermiddelen. Verbetering, vooruitgang en technische kennis zijn hierbij de sleutelwoorden.

Van Loon

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X