banner

Kamperen is leuk!

Kamperen is leuk!

Als je met 4WD Travel op een kampeerreis meegaat, dan beleef je off-roaden op de ultieme manier! Wat is er bijvoorbeeld leuker, dan op de dag lekker met je voeten en wielen in de klei te staan (of zand, of bospad) en ‘s avonds overheerlijk bij een warm kampvuur een borreltje met je collegareizigers te drinken (bedenk zelf de locatie er maar bij).

Als het aan 4WD Travel ligt, ben je van harte welkom in Joinville, Kroatië, de Karpaten, de Marne Blaise, Wales, Polen, Haute-Marne, South-England, de Balkan (wild track) om één van de reizen in een tent, of daktent, in een lodge, of in je off-road tenttrailer mee te maken! 4WD Travel heeft de afgelopen jaren vele off-road reizen mogen begeleiden en de belevenis is er simpelweg één, die je niet altijd met woorden kunt omschrijven.

Je eigen kostje op een geïmproviseerd gaststelletje middenin de natuur, waarbij je wordt toegezongen door diverse gevederde zangtalentjes. Een drankje en wat lekkers erbij en vooral tijdens het kampvuur veel verhalen, die, naarmate de avond verstrijkt, zeer waarschijnlijk steeds onwaarschijnlijker worden. De volgende morgen ga je, na het ontbijt, op pad om de off-road uitdagingen van die dag te bedwingen. Prachtige passages, bergtoppen, vergezichten en misschien wilde dieren liggen in het verschiet. Uiteraard hoort een koffiepauze ergens in de ochtend bij het off-road ritueel en zal je in de natuur lunchen, al dan niet voorzien van een locale specialiteit, die de gids je voorschotelt.

De door 4WD Travel georganiseerde kampeerreizen zijn speciaal geselecteerd en worden begeleid door ervaren, plaatselijke gidsen. Ook een 4WD Travel reisleider vergezelt je tijdens de reis en zorgt voor antwoorden op zowel off-road-, als overige vragen.

De hotelreizen van 4WD Travel zijn altijd all-inclusive, terwijl de kampeerreizen lekker ‘basic’ zijn. Dit zie je dan ook terug in de prijs, want die is navenant aantrekkelijk!

Ook in het nieuwe jaar is 4WD Travel graag jouw vaste en betrouwbare off-road reispartner. We zullen je straks dan ook graag begroeten.

Meer informatie: www.4wdtravel.nl

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos