Kameraadschap in de off-road sport

Kameraadschap in de off-road sport

In de hoek van de sleutelschuur in het Betuwse Erichem staat de witte toekomst voor Rally Team La Vergé, een prachtige kevlar body van een Toyota Land Cruiser 100. De altijd goedgehumeurde Evert La Vergé kijkt er trots naar, maar merkt tegelijkertijd op, dat ze voorlopig met de bekende zilvergrijze Land Cruiser 100 te zien zullen zijn.

‘Tja we kunnen niet toveren. We hebben als streefdatum eind van het jaar om de nieuwe auto klaar te hebben. Maar geen nood, de huidige auto is nog prima en die zijn we nu aan het klaar maken voor de Carta Rally eind maart in Marokko.

Wie Evert kent, weet, dat het Toyota Land Cruiser 100 bloed door zijn aderen stroomt, maar daar is toch de liefde voor het off-road rijden niet begonnen. Auto rijden en in het bijzonder 4×4 rijden is Evert wél met de paplepel ingegeven. Wie uit de Betuwe komt, heeft wellicht zijn vader ooit in een stoere 4×4 zien rijden; al jaren is Autorijschool La Vergé een begrip in Beesd en omgeving. De rijschool heeft onder andere Land Rovers en Suzuki’s ingezet.

Lees het gehele artikel in uitgave 5 van 4WD Magazine.

off-road

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply

1 reactie

  • Japio
    23/05/2019, 7:50 am

    2 wielen extra…… Lijkt me een prachtige ervaring maar doe mij toch maar de gemotoriseerde 2-wielers. En Gert…….die heeft het kennelijk zeer goed naar zijn zin.

    REPLY
X