banner

Jerry van Langen en Bas Jongejan: ‘Als het maar een Toyota is…’

Jerry van Langen en Bas Jongejan: ‘Als het maar een Toyota is…’

‘Zijn jullie met vakantie’, klinkt het vragend lachend, als we de showroom van Autobedrijf van Langen betreden. Op zich geen eens een vreemde vraag….

We zijn te gast bij Jerry van Langen. Hij en zijn bijrijder Bas Jongejan zijn woonachtig in het Noord-Hollandse duindorp Schoorl, dat al sinds het eind van de negentiende eeuw bekend staat als toeristendorp. In de hoek van de showroom is de werkruimte van Jerry en zijn vader, waar ze achter hun beeldschermen werken. Hun enthousiaste ontvangst herkennen we goed, dezelfde vrolijke en hartelijke ontvangst, die we gewend zijn, als we Jerry ergens in het land tijdens één van de NK Offroad Series tegenkomen. En zoals altijd duurt het ook deze keer niet lang, of we zitten aan een lekker warm kopje koffie.

JBM Rally Team is nog niet zo lang actief in de NK Offroad Series. Iets meer dan 2 jaar geleden stond het team aan de start van hun eerste wedstrijd, de VHC Offroad Rally 2017 in Havelte. Toen reden ze nog in een Toyota Land Cruiser HDJ80, maar tegenwoordig vinden we ze meestal voor in het veld in hun kobaltblauwe Toyota RallyCruiser. Je zou denken, dat, als zoon van een garagehouder, het autorijden en sleutelen met de paplepel is ingegeven, maar niets is in dit geval minder waar.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave (4WD Magazine uitgave 2-2020).

Toyota

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos