Jaguar Land Rover partner James Bond-experience

Jaguar Land Rover partner James Bond-experience

Jaguar Land Rover is een driejarige samenwerking aangegaan met 007 ELEMENTS – een ultramodern, interactief experience centre dat volledig in het teken staat van James Bond. 007 ELEMENTS is gevestigd in het Oostenrijkse Sölden, in een bijzonder gebouw op de top van de Gaislachkogl, op 3.050 meter hoogte, naast restaurant Ice Q dat in de film Spectre gebruikt werd als de 'Hoffler Klinik'.

Bezoekers kunnen zich bij 007 ELEMENTS volledig onderdompelen in de wereld van James Bond. Ook interactieve displays met technische informatie over Jaguar en Land Rover zijn onderdeel van de experience, net als de Land Rover Defender en de Range Rover Sport SVR die gebruikt zijn in Spectre.

Bezoekers maken ook kennis met de nieuwste technologie van Jaguar Land Rover, zoals het 90 kWh lithium‑ion‑batterijpakket en systemen voor kunstmatige intelligentie uit de elektrisch aangedreven Jaguar I‑PACE. Deze technieken zijn ook gebruikt voor de Jaguar C‑X75 conceptauto die in Spectre opdook in de bloedstollende achtervolgingsscène dwars door Rome.

Modellen van Jaguar en Land Rover geven sinds 1983 acte de présence in negen Bond‑films. De eerste was Octopussy, waarin hoofdrolspeler Roger Moore een woeste ontsnapping deed in een Range Rover Classic, bestuurd door Bond‑girl Bianca (Tina Hudson).

Mark Cameron, Jaguar Land Rover Experiential Marketing Director, zegt: “From one British icon to another, Jaguar Land Rover is proud to be part of 007 ELEMENTS, the new James Bond experience. We have collaborated with EON Productions and Cable Car Companies Sölden to showcase our Bond vehicles and latest technologies in this unique installation overlooking the Ötztal Alps.”

007 ELEMENTS opent zijn deuren op 12 juli 2018. Meer informatie op www.007elements.com.

Jaguar Land Rover

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X