4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Isuzu Experience day is grootste pick-up evenement in de Benelux

Isuzu Experience day is grootste pick-up evenement in de Benelux

Isuzu Benelux, de officiële invoerder van het Japanse merk in onder meer België, Nederland en Luxemburg, organiseert al voor de 4e keer de populaire Isuzu Experience Day. Deze editie wordt naar goede gewoonte opnieuw een dag vol avontuur, animatie en gezelligheid voor liefhebbers van pick-ups.

Op zondag 4 juni is iedereen welkom op Experience Island, Baan achter de plakken 1, 5175 NP Loon op Zand (NL). Met naar verwachting meer dan 3.000 deelnemers en 800 pick-ups, wordt deze editie wellicht hét grootste pick-up evenement in de Benelux.

Voor jong en oud

De Isuzu Experience Day belooft een onvergetelijke dag te worden met talrijke activiteiten en animaties voor jong en oud. Voor deelnemers is het dé gelegenheid bij uitstek om de verschillende versies van de Isuzu D-Max pick-ups uit te testen bij het 4×4-rijden op een schitterende locatie. Daarnaast kunnen deelnemers een extreme remtest ervaren met de ijzersterke D-Max en een last van 3,5 ton aan de trekhaak. Ideaal dus om de capaciteiten van de D-Max op vlak van professioneel gebruik en veiligheid te ontdekken.

Ook zijn er nog andere activiteiten voorzien zoals segway, quad, trial,…

Tot slot kan er ’s avonds gezellig worden nagepraat tijdens een lekkere barbecue op de tonen van een swingende coverband.

Het programma:

10u00:   Ontvangst en briefing
11u00:   4×4-rijden op ruw terrein
Rijden met alcoholbril op in een pick-up
Extreme remtesten met 3,5 ton geladen aanhangwagens
Verrassende trial en uitdagende pick-up behendigheidsproeven
Tal van andere activiteiten: roadbooks, zipwire, quads, segways, …
18u00:   Barbecue op de tonen van een swingende coverband (Betalend en mits inschrijving).
21u00:   Einde

Praktisch / Prijs / Inschrijven

Alle pick-up rijders zijn van harte welkom. Inschrijven kan via elke Isuzu-verdeler of via www.experienceday2017.be. Isuzu biedt dit avontuurlijk programma aan tegen de prijs van 195 € per voertuig. De prijs van de BBQ bedraagt 18 € voor volwassenen en 9 € voor kinderen jonger dan 12 jaar. Alle activiteiten zijn inbegrepen tijdens het evenement tussen 10 en 18u.

Alleen Isuzu D-Max pick-ups zijn toegelaten op het 4×4 terrein. Wanneer u niet beschikt over een Isuzu D-Max, dan stellen wij er één ter beschikking per 4 personen voor beperkte duur. Indien uw voertuig is uitgerust met side-steps, dan raden wij aan om deze te demonteren.

Isuzu Experience day

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply

1 reactie

 • Aad Spil
  28/05/2017, 7:45 pm

  Hallo,

  Wij hebben een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan de experienceday op 4 juni 2017 in Loon op zand.
  We hebben ons geregistreerd, maar verder nog niets gehoord, en weten niet exact waar we de kaarten kunnen ophalen.
  Onze code is NL-651735-DMU en hebben twee volwassenen en 1 jongen van 10 jr opgegeven.

  Misschien kunnen jullie ons vertellen waar we moeten zijn, hoe laat we verwacht worden, en waar we eventueel kaarten kunnen ophalen?

  We horen het graag van jullie!
  Met vriendelijke groet,

  Yvon en Aad Spil.
  06-15866844

  REPLY
X