banner

Isuzu D-Max DC LSX A

Isuzu D-Max DC LSX A

De D-Max van Isuzu stamt af van de uiterst betrouwbare en sterke vrachtwagens, die het merk al een eeuw ontwikkeld en produceert. Bovendien is Isuzu een pionier op het vlak van technologische innovatie van dieselmotoren. De 1.9 vier cilinder dieselmotor is hier een voorbeeld van.

Een motor die de downsizing trend volgt en tegelijkertijd niks afdoet aan kracht, souplesse, verbruik en betrouwbaarheid. Het Japanse merk beperkt zich tot pick-ups en vrachtwagens, waarbij de motoren van Isuzu ook worden gebruikt in industriële toepassingen, zoals zware machines, generatoren en voor de zeevaart. Reden genoeg dus om de D-Max in onze ´pick-up special ´mee te nemen.

Isuzu geeft aan, dat de D-Max geschikt is voor werk en vrije tijd en biedt een robuust uiterlijk en comfortabel rijgedrag, gebouwd met het oog op duurzaamheid. Met het vermogen is niks mis: 163 pk en een koppel van 360 Nm, daar kun je mee thuis komen. Bovendien kun je de pick-up op dubbelcabine grijs kenteken bestellen, waardoor je met het hele gezin kunt genieten en toch voor ´grijs´ betaalt. Wij mochten de automaat rijden, die naar behoren schakelde, waarbij de grommende 1.9 dieselmotor zijn werk deed zoals je dat zou verwachten. Betrouwbaar dus. De elektronisch aangestuurde 4WD werkt goed; je houdt onder alle omstandigheden optimale tractie op welke ondergrond dan ook. Dat ie 3.5 ton mag aan aanhangwagen mag voorttrekken, is best een pré en maakt ´m aantrekkelijk als werkpaard.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine (uitgave 6).

Isuzu D-Max

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X