banner

ISUZU D-MAX 1.9 DOUBLE CAB V-CROSS

ISUZU D-MAX 1.9 DOUBLE CAB V-CROSS

In Zaltbommel stond bij Isuzu-dealer Autobedrijf Van Tilborg voor ons onlangs een bijzondere Isuzu D-Max dubbelcabine klaar om een testrit mee te maken. Een bijzondere versie, want het was de eerste D-Max in Nederland, die op grijs kenteken staat en geschikt is voor vijf inzittenden. Zonder schot en met achterbank!

De D-Max is een echte eigentijdse pick-up met het DNA van Isuzu. De V-Cross uitvoering, die wij te rijden kregen, is de meest luxe D-Max die verkrijgbaar is en dat kleedt deze pick-up goed af. De grille, spatbordverbreders, bumper en sidebars zijn in een antraciet gekleurde bodykit uitgevoerd. De laadbak heeft een apart afsluitbare cover in een matzwarte kleuren is voorzien van een rolbeugel. De 18 inch antraciet gekleurde wielen passen perfect bij de eerdergenoemde accessoires en de koplampen zijn voorzien van Bi-LED verlichting en ook de achterlichten zijn met LED-verlichting uitgerust.

Trots op het eindresultaat en vanaf NU verkrijgbaar: 4WD Magazine uitgave 7/8 de ‘Pick-Up Special’ + gratis DUBBEL Poster! Deze speciale editie staat geheel in het teken van verschillende vette pick-ups en aanverwante verhalen. Met recht voor de echte 4×4 liefhebber!

Autobedrijf van Tilborg

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X