4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Introductie van de nieuwe SEAT Ateca FR SUV

Introductie van de nieuwe SEAT Ateca FR SUV

Seat introduceerde tijdens de Automobile Barcelona de nieuwe sportieve FR-versie van de Ateca SUV. De SUV beschikt inmiddels over meerdere modellen in de middenklasse, echter is de nieuwe SEAT Ateca FR SUV de meest sportieve versie.

De Ateca SUV wordt beschikbaar met 150 of 190 pk. Een krachtige SUV met veel vermogen voor de dagelijkse ritten tijdens het werk of vakanties. De Ateca FR is niet enkel geschikt als zakelijke auto, maar tevens uitstekend geschikt om in te zetten als gezinsauto. De SUV beschikt over een krachtige 2.0 TSI motor. De FR-combinatie wordt uitgevoerd met vierwielaandrijving en beschikt over een 7-versnellingsbak (DSG). Ook wanneer u geen interesse heeft in een manuele versnellingsbak dan heeft u als optionele keuze een DSG automaat. De Ateca FR wordt overigens beschikbaar in benzine en diesel.

De vergelijking tussen de SEAT Ateca en de Ateca FR

Het andere model van de SEAT Ateca is al beschikbaar sinds september 2016 en u kunt deze variant leasen of kopen. De nieuwe Ateca FR editie wordt beschikbaar vanaf begin 2018. Wilt u in de tussentijd switchen tussen de Ateca en de Ateca FR editie dan is een shortlease auto een uitstekende oplossing. De verkoopwaarde van de auto is nog niet vastgesteld en wordt naar aanloop van 2018 geïntroduceerd.

De nieuwe editie is volledig ingericht op sportiviteit, zo wordt de standaard FR-versie uitgevoerd met sportstoelen, een progressief stuur en gestuurde schokdemping. De luxe accessoires zijn tot in het detail uitgewerkt, zo beschikken bijvoorbeeld de sportstoelen en het stuur over rode stiknaden. De FR-editie beschikt over FR-emblemen op de gril aan de voorzijde en op de achterklep aan de achterzijde, tevens heeft de SUV een nieuw radiatorrooster, nieuwe omlijstingen en zijn de dakrails voorzien van een nieuw tintje. (Zwart) Een luxe en dynamische SUV in een nieuw jasje.

De overige edities van de SEAT Ateca SUV

De SEAT Ateca is met de FR-editie uitgevoerd in nog drie andere uitvoeringen. U heeft nu mogelijkheid om te kiezen voor de Reference-, de Style-, de Xcellence- of de FR-editie. De Reference is de standaard versie van de SEAT Ateca SUV.

De overige uitvoeringen beschikken over karakteristieke onderdelen die de auto net iets luxueuzer maken, zoals een nieuwe motor, regensensoren, drive profile of cruise control. Voor meer informatie over de SEAT modellen kunt u de officiële website eens bekijken.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
4WD Magazine Abonnement
Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen
4WD Magazine Webshop
Smiley face

Ga naar onze webshop voor de laatste dvd’s, boeken, en miniaturen.

> Bekijk de webshop
X