‘HUB’ je lier draadloos op afstand bedienen!

‘HUB’ je lier draadloos op afstand bedienen!

Warn Industries heeft onlangs de nieuwe HUB draadloze ontvanger met bijbehorende App geïntroduceerd. Deze App is geschikt voor Apple iOS- en Android-smartphones. Met deze techniek kunnen off-road gebruikers hun lier draadloos bedienen. Omdat niet elke lier identiek is, zijn er verschillende ontvangermodellen beschikbaar. Zo kunnen de WARN® lieren worden bedient, als ook andere lieren.

De HUB draadloze ontvanger heeft een 30 meter of meer draadloos bereik, dat volstaat om voldoende afstand te houden om op veilige afstand te lieren. Door de robuuste constructie van de ontvanger kan deze tegen een stootje en is deze bestand om de elementen te trotseren. De HUB heeft een behuizing, die volledig is gepot en biedt IP68 waterdichte afdichting.

De installatie van de ontvanger is eenvoudig en gaat snel. De behuizing van de ontvanger kan op elke buis, stang, of vlak oppervlak worden gemonteerd. De bedrading is bij de meeste modellen voorbereid voor plug-and-play en is anders voorzien van schuifstekkers. Er is een ontvanger voor de WARN 4×4 lieren met D-plug, één voor de WARN AXON lieren en één voor de andere WARN ATV-lieren, die ook voor andere lieren kan worden toegepast; deze wordt universeel genoemd. Na het downloaden van de App is de ontvanger eenvoudig aan te melden op iOS of Android smartphone via een Bluetooth verbinding.

HUB-app voor is gratis te downloaden van Apple App en Google Play-stores. Omdat het off-road pad je van de bewoonde wereld weg kan leiden, is het niet nodig om binnen bereik van het telefoonnetwerk te zijn. De app is ontworpen om offline te werken, er is alleen Bluetooth benodigd. Het bedienen van de App is geoptimaliseerd voor lierbediening met één hand. Tijdens het bedienen krijgt je als gebruiker middels het dashboard realtime feedback over de lier op het scherm. Tijdens het bedienen van de lier met de App krijg je haptische feedback; dit trilsignaal geeft je bij bediening een duidelijk voelbaar signaal. Door de ingebouwde hulp en tutorial kan je de smartphone eenvoudig stapsgewijs aansluiten op de nieuwe HUB-ontvanger. De App heeft diverse beveiligingen, zoals bijvoorbeeld het pauzeren van de App, wanneer deze niet wordt gebruikt. Het is echt een ‘must have’ voor de iedere off-road rijder met een (Warn) lier.

Warn heeft dit nieuwe product na een lange testperiode en intensieve samenwerking gebouwd, op directe feedback van meer dan 80 bèta-versie gebruikers. Als kers op de taart en bekroning op hun werk is Warn als winnaar uit de bus gekomen met deze HUB tijdens de Amerikaanse Sema Show. Dit evenement is het grootste automotive evenement, waar heel veel off-road voertuigen en accessoires worden getoond. Dit jaar is het als SEMA360 online event gepresenteerd. De prijs die Warn voor de Hub ontvanger in de wacht is gesleept: ‘Best New Off Road 4WD product’.

Deze Warn Hub ontvanger is nu beschikbaar bij je Warn verkooppunt.

X