banner

Hollandse pot aan de Plage Blanche

Hollandse pot aan de Plage Blanche

Het is midden in de nacht en een paar lastige insecten houden me wakker. Ik houd het voor gezien en kruip uit mijn daktent. Buiten heerst een serene rust. Van boven op de MAN truck kijk ik omhoog en zie in deze donkere nacht middenin de woestijn duizenden sterren, zo dichtbij, dat ik het gevoel krijg, ze bijna te kunnen aanraken.

De grote en de Kleine Beer zijn duidelijk te zien, maar sommige sterren krijgen hun eigen vormgeving. Vormen sommige sterren nu echt de contouren van een Pajero? ‘Het moet ook niet gekken worden’, mompel ik in mezelf. Glimlachend en hoofdschuddend besluit ik mijn daktent weer in te kruipen en val opnieuw in slaap…

Proloog

Eind oktober krijg ik een appje van Rinus Peeks uit Beilen. Holland Africa Tour (HAT) zoekt, bij gebrek aan chauffeurs, nog twee personen, die mee willen. Rinus schrijft; ‘ik kan niet mee, maar misschien is het wat voor jou’.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine. Klik op de link!

Plage Blanche

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X