Hét adres voor Suzuki 4×4

Hét adres voor Suzuki 4×4

De Jimmy is een van de populairste 4x4’s van het moment. Sterk, betrouwbaar, niet te stoppen. Helemaal als je ‘m iets hoger zet met de populaire 2 inch verhogingsset van Ironman met de bekende groene veren en witte schokdempers. “Om 2021 goed te beginnen hebben we in december en januari een speciale aanbieding. De Ironman 2 inch verhogingsset bieden we aan voor E875 inclusief montage en BTW!”

De dempers en vering van Ironman komen uit Australië, waar ze in de outback getest worden. Suzi’s Place maakt met deze set van je Jimmy een echte off-roader. “Het is de perfecte set waar je comfortabel mee rijdt, goed mee off-road kunt en waardoor zonder veel gedoe een mooie band onder je Jimny kunt monteren, zoals hier de 215/75/15.”

“We leveren de verhogingssets van Ironman al heel erg lang en krijgen goede reacties van de klanten. Het is een ‘fit & forget’ systeem, dat je kunt monteren en waar je jarenlang plezier van hebt. Het is ideaal als je met de auto gaat terreinrijden, op vakantie gaat of gewoon veel onderweg bent.”

Suzi’s Place in Buren is al meer dan 25 jaar hét adres voor de Suzuki 4×4. Het bedrijf is gestart met de LJ80, SJ en Samurai en een van de bekendste Suzuki specialisten van de Benelux! “Ook als je nog geen Jimny hebt helpen we je graag, we leveren zowel gebruikte als nieuwe auto’s!”

Suzi’s Place kun je bellen op 0344 – 572494, mailen op info@suzisplace.nl. www.suzisplace.nl.

X