4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Heavy Duty stabilisatorset Defender

Heavy Duty stabilisatorset Defender

Deze stabilisatorset vervangt de originele stabilisatoren. JS Automotive heeft de originele set qua maatvoering en kleur gekopieerd.

De voorste is van 25 mm naar 28 mm gegaan. De achterste is van 19 naar 25 mm gegroeid. Dit alles resulteert in een vergroot tegenwerkend moment van standaard 750 Nm naar maar liefst 4.000 Nm. Voor de beladen Defender met daktent, roofrack en camperopbouw een verademing! Ook heel fijn voor de hendling op de weg (klaverbladen, opritten van snelwegen en snel genomen bochten), want de auto helt veel minder over. Introductie-/aktieprijs €700,=, excl btw en gratis montage, of verzenden. Voor de auto’s die nog geen stabilisatoren, maar wel voorbereiding hebben (TD5), geldt een meerprijs van € 125,-, excl. BTW. JS Automotive, T. 0593-331181, E: info@jsautomotive.nl, I: www.jsautomotive.nl

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X