Hanenrit op de Veluwe

Hanenrit op de Veluwe

Op zondag 19 mei organiseerde de Recreatieve een SUV en 4x4 rit over de mooie Veluwe. Voor de deelnemers was er voor de 1e keer als testje een vragen/foto lijst die geheel vrijblijvend ingevuld kon worden. 5 foto’s van punten in/naast de route en twee vragen/opdrachten waaronder de opdracht: Maak een selfie met een haan. Die vraag deed bij enkele de wenkbrauwen fronsen ’s morgens want hanen zijn niet zo lekker beet te pakken voor een fotootje. Daar krijg je krassen van op je mooie velletje.

Maar ergens in de route kwamen de deelnemers langs een (hanen) farm die en in zijn stalen hek om de 2 meter een metalen afbeelding van een haan had en verderop in zijn tuin een levensgroot beeld van zo een mannelijke kip. (dit voor de stadsmensen onder ons).  Bij de oplossingen werden zelfs tekeningen van de deelnemers ingeleverd met een haan of kip op de achtergrond. Helaas, goed gevonden maar afgekeurd.

Bijna de helft van de deelnemers heeft meegedaan met deze prijsvraag voor een gecertificeerde Harpsluiting en de commentaren waren goed. De achterbank was lekker bezig en je kwam nog eens de auto uit zoals een vader met drie kids meldde. En de opdrachten vielen best tegen. Je moest echt goed opletten.

Mooi dus, voor herhaling vatbaar. Winnaar deze keer met alle vragen goed en een mooie Hanenselfie: M. Noorland, uit Someren. De harp gaat morgen op de post.

Ingestuurd door de Recreative.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X