banner

Gezellig sleutelen aan je eigen fourwheeldrive

Gezellig sleutelen aan je eigen fourwheeldrive

Sommige mensen hebben die fraaie, maar vaak saaie Nederlandse polders nu wel gezien. Ze dromen over een wereldreis. Afrika komt in beeld, maar Azië schijnt ook wonderschoon te zijn.

Australië ligt ver weg, maar je kunt er mooie fourwheeldrives huren. Je kunt ook je eigen auto laten verschepen. Fantastische uitdagingen liggen in het verschiet. Je koopt, of huurt een stoere auto. En dan starten de voorbereidingen met een eerste dag, die langs GPS-winkels, garages en kaartenshops voert. Maar het belangrijkste komt nog: je moet je eigen auto leren kennen!

Autosleutelcursus.nl organiseert al jaren een speciale 4WD-cursus voor eigenaren van vier-wielaangedreven auto’s. Er zijn zowel dag-, als weekcursussen. Tijdens deze cursussen leer je je eigen auto beter kennen. Alle onderdelen onder de motorkap worden besproken, hun functie wordt uitgelegd en je neemt een kijkje onder de auto. En natuurlijk geven de docenten tips voor het onderhoud. De cursussen zijn zowel voor beginners als gevorderden geschikt. Bij alle cursussen wordt een hand-out ter beschikking gesteld. Het doel van alle cursussen: lol krijgen in het sleutelen!

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine.

fourwheeldrive

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X