4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Gereden: Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD Summit 4WD

Gereden: Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD Summit 4WD

De veranderingen hebben de Grand Cherokee 3.0 CRD Summit 4WD goed gedaan. Iets ‘gevaarlijker’ ogen, andere achterlichten en her en der wat stijlwijzigingen doen ‘m nog volwassener en premium-achtiger lijken.

Onze Grand Cherokee had bovendien een Laguna lederen interieur in de kleur grijs/wit en dat gaf ons de neiging een dikke sigaar op te steken en onze cowboyhoed uit de mottenballen te halen. Smaken verschillen in deze; wij hadden een andere kleur uitgekozen. We zijn het er echter zeker over eens, dat deze kleur en samenstelling van het Natura Plus leer anders dan anders is…

Als je met deze vernieuwde Grand Cherokee onderweg bent, is het goed mee te maken, dat alle knoppen en schakelaars op de goede plek zitten. Het gevoel dat je al jaren in eenzelfde SUV rondrijdt, is alom aanwezig. De zit is goed, het overzicht is goed en de drie liter zes cilinder diesel tokkelt lekker op de achtergrond, terwijl we door Nederland cruisen.

Het gehele artikel lees je in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine (4-2017)

Jeep Grand Cherokee

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X