banner

General Tire GT Grabber HTS60

General Tire GT Grabber HTS60

Sinds September 2016 rijd ik met General Tires onder m’n Dodge en sinds toen mag ik mij ‘influencer’ noemen voor het Amerikaanse bandenmerk. En dat doe ik met veel plezier, aangezien ik erg content met de banden onder m’n pick-up ben.

Ik heb toentertijd, in overleg met de importeur in Nederland, gekozen voor de GT Grabber HTS60. Dit was een band die toen net geïntroduceerd en aangezien ik mijn zakelijke kilometers voornamelijk op het verharde gedeelte van onze Europese wegen slijt, was de keuze snel gemaakt. 

De Grabber HTS60 is door General Tire ontwikkeld om een synergie van comfort, duurzaamheid en prestaties te leveren. De band is bedoeld voor 80% snelweg en 20% onverhard en biedt extreem goed gebalanceerde prestaties en een aanzienlijk verbeterde levensduur ten opzichte van zijn voorganger. De band behoudt een stevige grip onder natte weersomstandigheden en houdt zich langer goed onder ruigere terreinomstandigheden. Dankzij het innovatieve profiel van de HTS60 is hij eenvoudig en comfortabel te besturen. Nu ja, tot zover de informatie, die we vanuit de importeur meekregen, ten tijde van het wisselen van de banden naar de huidige HTS60 banden.

Lees het gehele artikel in 4WD Magazine uitgave 9-2020.

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos