banner

Fennec Adventures

Fennec Adventures

Ook zo’n zin om er weer op uit te trekken? Even geen thuiswerken, geen thuisonderwijs, maar gaan en staan waar je maar wilt en gewoon relaxen. Overdag een mooie off-road route rijden, aan het einde van de middag de perfecte kampeerplek vinden en vervolgens genieten van de omgeving, kampvuurtje, goed eten, een drankje en elkaar. Wat je dan vooral niet wilt, is veel tijd besteden aan het opzetten van je kamp. Met de off-road kampeeraanhanger van Fennec Adventures is dit mogelijk. Een interessante aanvulling op het huidige aanbod van kampeeraanhangers en vanaf heden verkrijgbaar.

Tekst loopt door onder de foto.

Maximaal gebruiksgemak en optimale rijeigenschappen in het terrein, dat waren de twee ontwerpuitgangspunten, die centraal stonden bij de ontwikkeling van de off-road kampeeraanhanger. Dave en Anne Marie, de mensen achter Fennec Adventures, hebben de lat hoog gelegd en dat heeft, na ruim twee jaar ontwerpen, prototypen en testen, geresulteerd in een compacte kampeer aanhanger, die echt off-road kan.

Optimale rijeigenschappen begint bij een goed doordachte basis; een chassis dat tegen een stootje kan, met voldoende grondspeling en een laag zwaartepunt. Het laatste wordt bereikt, doordat het thermisch verzonken chassisframe ruimte biedt aan de accubakken, lucht- en watertank. Onafhankelijke wielophanging zorgt voor een stabiele wegligging, zowel in het terrein als op het asfalt. De lichtgewicht aluminium zijdragers, wielkasten en achterbumper kunnen bij schade, groter dan een krasje, worden vervangen. De compacte afmeting van de Fennec aanhanger zorgt voor voldoende wendbaarheid op zanderige bospaden en smalle bergpassen.

Zonder concessie te doen aan de rijeigenschappen is ingezet op het gebruiksgemak. Niets beters toch, dan een mooie lunchplek zien, kooktoestel uitschuiven, koelkast open en lunchen. ‘s Avonds nog op zoek naar een camping? Dat is niet nodig; de aanhanger is niet alleen off-road maar ook off the grid. Standaard is de aanhanger voorzien van een 40 liter schoonwatertank die kan worden uitgebreid met een 100 liter watertank en een geiser voor een warme douche. De reservewielhouder is voorzien van gasflessteunen, zodat deze eenvoudig kunnen worden aangesloten op de vaste gasinstallatie. Liever een disselbak voor extra bagageruimte? Ook daarin zit een steun voor een gasfles. De aanhanger heeft standaard binnenverlichting, walstroomaansluiting en een basis accupakket, afhankelijk van je persoonlijke wensen kan de elektrische installatie worden uitgebreid met een omvormer, extra accu en zonnepanelen.

De opbouw bestaat uit zeven afsluitbare compartimenten. De indeling hiervan is optioneel en grotendeels aan jou. Je hebt de keuze uit lades in diverse afmetingen en legplanken om overzichtelijk en efficiënt bagage, kampeerspullen, of gereedschap mee te nemen. ​Dus of je nu gaat kamperen op de Veluwe, in Marokko de zandduinen bedwingt, of over land naar Zuid-Afrika reist. Hoe avontuurlijk je reizen ook zijn of worden, je kunt de Fennec off-road kampeeraanhanger optimaal afstemmen op jouw wensen.

Wil je meer informatie over de Fennec off road aanhanger, kijk dan eens op fnnc.nl of maak een afspraak, je bent van harte welkom in Dordrecht.

Gehele uitgebreide ‘Offroad/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ lees je in 4WD Magazine uitgave 5, te bestellen via deze link!

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X