4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

FD 4×4 Centre: Dé specialist voor je 4×4

FD 4×4 Centre: Dé specialist voor je 4×4

Ga je op expeditie, wereldreis, of gewoon lekker terreinrijden, dan kun je bij FD 4x4 Centre terecht voor advies, aanpassingen en onderhoud aan je 4x4. Vanuit Bergeijk leveren we over de hele wereld, van Mongolië tot Zuid-Amerika. Kom langs en gebruik onze ervaring voor jouw avontuur!

Ons huismerk Tembo 4×4 is een compleet assortiment accessoires voor de 4×4 met bijzondere lierbumpers, roof racks, hardtops en daktenten. Goede kwaliteit voor een goede prijs, dat is ons uitgangspunt. Dankzij de productie in eigen huis en onze uitstekende metaalwerkplaats kunnen we eenvoudig maatwerk leveren.

We zijn trots op de in eigen huis ontwikkelde Tembo 4×4 e-LV, de 100% elektrische 4×4 op basis van de Toyota Land Cruiser 70-serie. De mijnbouw wil wel een robuust en praktisch voertuig, maar zonder emissies, en dat leveren we.

Werken in de ruigste omstandigheden, dat doen onze professionele klanten. Industrie, mijnbouw, hulpdiensten, humanitaire organisaties – het werk moet doorgaan. FD 4×4 Centre levert kwaliteit en is gecerticeerd. Of het nu om een speciaal voertuig gaat, of om een heavy duty inbouw voor de servicedienst, we maken het op maat.

Een prachtige reis, of vakantie begint bij een goede voorbereiding. Bij FD 4×4 Centre kun je terecht voor alle aanpassingen, maar ook voor ouderwets goed onderhoud. De meeste 4×4’s hebben voor ons geen geheimen. We helpen je met advies en onderdelen, zodat je maximaal kunt genieten van
je auto.

Ga je op expeditie, op reis, of vakantie, dan loont het om goed na te denken over de inrichting en indeling van je auto. Een stevig roof rack met een daktent, goede stoelen en een praktische inrichting van het interieur maken je avonturen een stuk plezieriger.

De mensen van FD 4×4 Centre maken het bedrijf bijzonder. We groeien razendsnel en hebben een uitstekend team met specialisten op het gebied van machinebouw, plaatwerk en ouderwets goede monteurs en ingenieurs voor de elektrische voertuigen.

FD 4×4 Centre is partner van het 4WD Festival en met een grote stand aanwezig. Kom langs om de bijzondere Tembo 4×4 producten bekijken, of om met één van onze specialisten van gedachten te wisselen.

FD 4×4 Centre: de specialist voor je 4×4!

FD 4x4 Centre

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X