4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Extremen in Venezuela

Extremen in Venezuela

Het lijkt wel, of we continu in een achtbaan zitten en dit land; de ups en downs volgen elkaar in sneltreinvaart op. Zó worden we in de watten gelegd en zó zoeken we een weg om zonder kleerscheuren door de corruptie van dit kapotgemaakte land te laveren.

Langzaam verdwijnt het groen en vullen de berghellingen van Caracas zich met huizen. Sommige wijken zijn vrolijk geverfd, maar de meeste zien er verwaarloosd uit. We hebben met onze vriend Alexis bij een tankstation afgesproken en vanaf daar rijden we achter hem aan. Gelukkig maar, want het is een flinke klim door een enorme wirwar van smalle straatjes, heuvel op, heuvel af, naar zijn zaak, waar hij Toyota onderdelen verkoopt. Als we daar zijn aangekomen, verzamelt hij onderdelen uit z’n magazijn en legt ze op een tafel. ‘Ik weet, dat je maar beperkt ruimte hebt. Bekijk wat hier ligt en wat je kunt gebruiken, neem je mee.’ Wat een ongelofelijk gebaar toch weer!

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine.

Venezuela

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X