Extreem! Renault Alaskan Extreme

Extreem! Renault Alaskan Extreme

Onlangs werden we op de redactie gebeld door Ennio Martens met de vraag, of we iets wilden schrijve over een Renault Alaskan. Mwahh…

Direct daarna vertelde hij dat deze pick-up door AtraXion (het 4×4 accessoires-/bandenbedrijf waar Ennio werkt) en Garage Verhulst (Renault dealer) tot een Extreme-Alaskan zou worden gepimpt. Dat maakte het verhaal direct een stuk interessanter en dus was de ‘jazeker’ snel uitgesproken.

Het verhaal achter deze Alaskan is dat deze pick-up moet worden ingezet voor het extreme werk. Vandaar de toevoeging aan het model, Renault Alaskan Denali DCi 190 Automaat Extreme. De auto is geleverd en geprepareerd door Garage Verhulst uit Bazel, België en AxtraXion is de 4×4 specialist, die de accessoires van de pick-up mocht verzorgen. Deze Alaskan is aangeschaft door de beste vriend van de eigenaar van Garage Verhulst, waarmee nauw werd samengewerkt. Daardoor had ook de eindklant inspraak en is er ingespeeld op zijn specifieke behoeften, zoals een fietsendrager op de tonneau cover en een ARB koelkast in de laadbak.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine.

Renault Alaskan Extreme

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X