4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

ELE Rally leuker dan gedacht

ELE Rally leuker dan gedacht

Vrijdag 1 juni jl. tien uur in de ochtend…. Het is op het terrein van het SchippersStop Rallydorp in Veldhoven al een drukte van belang. De meeste rijders zijn al binnen. Sommige zijn donderdagavond al naar het Brabantse land afgereisd om de proeven alvast te verkennen en met hun racebolides de diverse keuringen te ondergaan.

Dit jaar voor het eerst zijn de deelnemers aan het eb NK Offroad ook van de partij. Ze komen één voor één het servicebivak binnengereden en zoeken een plekje op het grote voor de stoere 4×4 bolides gereserveerde veld. De organisatie van de ELE rally heeft voor deze equipes uitdagende proeven neergezet en aan de verhalen van de rijders af te leiden, is ze dat fantastisch gelukt. De ELE Cross Country beleeft dus tijdens de 54ste editie zijn primeur en de spanning spat van de gezichten van de rijders, een nieuwe sensatie voor de rijders en zeker ook voor het publiek!

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X