Erop uit!

De Xtorm Xtreme Solar Charger biedt de perfecte uitkomst tijdens vakanties en outdoor activiteiten. Mobiele apparatuur opladen zonder afhankelijk te zijn van netstoom. Het ingebouwde hoogrendement zonnepaneel (1.1W) zorgt ervoor dat de interne batterij van 5000mAh snel wordt opgeladen via daglicht.

Laad je smartphone tot 1,5 keer op
De 5000 mAh-batterij heeft genoeg kracht om de smartphone minimaal 1,5x op te laden! De Xtorm Xtreme Solar Charger heeft een robuust eigentijds design in de kleur zwart met oranje accenten. Hij weegt slechts 167 gram (vergelijkbaar met het gewicht van een smartphone) en is daarmee het perfecte reismaatje voor outdooractiviteiten, wandelingen, fietstochten, festivals en nog veel meer.

Er is nog meer nieuws onder de zon!

Behalve voor het opladen van een smartphone of e-reader via zonne-energie, is deze Xtorm Xtreme Solar Charger ook nog eens uitgerust met een krachtige ingebouwde zaklamp. Handig als het donker is op de camping, in de tent of onderweg. Daarnaast is de behuizing van de zonnelader voorzien van extra stevig materiaal, welke goed tegen een stootje kan. De Xtorm Xtreme Solar Charger wordt compleet geleverd met een handige haak om de solar charger aan een (rug)tas of broekzak te bevestigen.

Compleet en betaalbaar

De Xtorm Xtreme Solar Charger kan opgeladen worden via daglicht, maar ook via USB-netstroom. Voorzien van 2 USB outputs (USB-A en USB-C), zodat er 2 mobiele apparaten tegelijkertijd opgeladen kunnen worden. De universele Xtorm Solar Charger is geschikt om alle merken smartphones en e-readers op te laden.

De compleet uitgeruste Xtorm Xtreme Solar Charger 5000mAh (XR103) is al verkrijgbaar vanaf € 29,95 incl. btw en 2 jaar garantie.

De Xtorm Xtreme Solar Charger (XR103) maakt onderdeel uit van de Xtorm Xtreme series. Alle producten binnen deze serie zijn bedoeld voor buiten activiteiten. Andere producten in deze serie zijn o.a.: Xtorm Xtreme Rugged Power Banks 10.000 en 20.000 (XR101 en XR102), Xtorm Xtreme Solar Charger 10.000 (XR104) en de krachtige 4.5W solar charger Xtorm Xtreme Super Solar Charger 10.000 (XR105).

Xtorm Xtreme Solar Chargers onmisbaar voor iedere avonturier!

Speciaal 4WD Magazine abonnement: 49,50,- voor 10 nummers 4WD Magazine inclusief één Xtorm Solar Charger en één entree-ticket voor 4WD Festival 26-09-2021 (entreekaartje t.w.v. 8 euro). De Xtorm Solar Charger 5000 is een robuuste outdoor solar charger die je de vrijheid en energie geeft om te gaan en staan waar je wil. Perfect te gebruiken voor de lezers van 4WD Magazine. Klik op deze link en profiteer snel!

Over Xtorm
Xtorm is opgericht in 2008 en onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessories b.v., met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele laadoplossingen. Xtorm producten hebben een eigentijds karakter, zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Op dit moment zijn Xtorm producten wereldwijd verkrijgbaar in 57 landen. Meer informatie vindt u op www.xtorm.eu.