4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Een jaar lang spotten

Een jaar lang spotten

De titel is wellicht dubbelzinnig, maar ook heel treffend. Tijdens het 4WD Festival op 04 september jl., is de aftrap gegeven voor de General Tire Tour. Een jaar lang ga ik touren in een opvallende 4x4 met daarop duidelijk zichtbare stoere promotie van General Tire. Met deze Dodge Ram ben ik het komende jaar te zien zijn op diverse evenementen in Nederland. Echter, het gaat uiteraard niet om mij, maar om de auto!

Hou de agenda bij op deze site en zorg ervoor dat ook jij een foto kan maken van deze “pickup on road” want je kunt kans maken op een basiscursus terreinrijden van 4WD Travel, inclusief huurauto! Dus deze prijs vertegenwoordigt voor jou een waarde van € 380,-. Leuk toch?! Wat moet je doen? Maak een foto & vermeld hierbij waar je ‘m hebt gespot. Stuur dit op naar 4wd@4wdmagazine.nl. Leuk om te vermelden is,  dat de Dodge al op verschillende plekken is geweest, en is gefotografeerd.

Wij hebben de inzendingen hiervan al ontvangen. Zo ook bij Jager Autobanden in Culemborg (www.jagersbanden.nl), een actieve General Tire dealer. De General banden voor deze promo-auto zijn daar vlak voor het 4WD Festival nog gemonteed. Voor de Dodge is gekozen voor type HTS60, een perfecte synergie van comfort, duurzaamheid en prestaties. Dat gaan we natuurlijk wel testen! We verwachten leuke avonturen te gaan beleven wanneer we deze banden op de proef stellen. Hierover berichten we je uiteraard uitgebreid via deze blog en in 4WD Magazine.

Het is een beetje vals spelen, want deze foto’s hebben wij zelf geschoten, maar helaas kunnen wij niet mee doen aan de actie. Deze is voor jou als lezer, als internetbezoeker en voor het geval je van terreinrijden houdt!

We zetten de foto’s van de diverse inzendingen online, dus houdt onze website in de gaten & doe vooral mee, want de prijs is echt de moeite waard.

Vanaf een, met airco gekoelde, pickup, wens ik je veel “spot” plezier!

Met warme  4WD groet,

Sander van Zijl

 

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X