4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Een groot 4x4Feest!

Een groot 4x4Feest!

Het hele jaar door welteverstaan, want het 4WD Festival komt eraan! En dat levert een hoop spannende momenten, emotie, motivatie en creativiteit op.

Wij van 4WD willen ieder jaar het voorgaande 4WD Festival overtreffen zodat het wederom een evenement wordt waar het hele jaar over wordt gesproken.Tijdens dit 4WD Festival willen we dat alle kanten van de 4-wheel drive worden belicht én beleefd, door jong én oud! Want de 4WD sport is een team sport, voor familie en vrienden.
 
Ook dit jaar kunnen we weer rekenen op de ondersteuning van dezelfde hoofdsponsors als afgelopen jaar en ook het merendeel van de standhouders heeft ons weer het vertrouwen gegeven. Dat stemt ons dankbaar en overtuigd dat wij er ieder jaar in slagen, er een geweldig festival van te maken. Hoofdsponsoren, General Tire en Maxxis Tyres zijn beide bandenmerken van exclusief distributeur RBI, die hun sporen in de 4×4 hebben verdiend. Wij hebben de afgelopen jaren goede ervaring opgedaan met beide bandenmerken met zowel de SUV als de on-/ off-road banden en staan achter de goede kwaliteit. Ik rij zelfs het hele jaar met General banden, op de weg en op terrein en ik ben overtuigd. Zonder goede banden geen tractie op de baan. Onmisbaar op een 4WD Festival!
 
We zijn enorm enthousiast om de bezoekers dit jaar weer op een aantal hele leuke 4×4 verrassingen te bieden, houd dan ook vooral onze website www.4wdfestival.nl en 4WD Magazine in de gaten.
 
Met avontuurlijke groet,
 
Sander van Zijl
4WD Festival poster

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X