banner

Een auto vol met logo’s en shoppen voor kampeerspullen

Een auto vol met logo’s en shoppen voor kampeerspullen

Het is alweer enige tijd geleden dat we onze vorige column plaatsten, maar in de tussentijd hebben we natuurlijk niet stilgezeten. De voorbereidingen gaan in volle vaart door en we zitten niet stil.
Hebben jullie in de vorige column kunnen lezen dat we druk bezig waren met het aanvragen van onze visums, dan kunnen we mededelen dat we dit nog steeds zijn. Gelukkig zijn we nu met de laatste twee visums bezig, welke al ingediend zijn. Deze drukke, en toch ook wel enigszins, stressvolle periode kunnen wij nu gelukkig achter ons laten.

Dit moet ook wel, want er zijn ondertussen nog genoeg dingen te realiseren. Zo zijn er al enkele projecten waar het benodigde geld geheel voor is ingezameld. Dit is natuurlijk een prachtige opsteker voor ons, maar vooral ook voor de kinderen die we er straks mee zullen gaan helpen. Dit goede nieuws hebben we meteen aan de betreffende stichtingen gemeld, die verheugd reageerden op dit mooie nieuws. Hierdoor kunnen zij meteen aan de slag met het realiseren van het project. Tegen de tijd dat wij er langskomen met onze Dacia Duster, is het project af en kunnen wij dit door middel van onze vlogs, blogs en nieuwsberichten weer aan de donateur thuis laten zien. Zo merken we dat de ruim 2,5 jaar voorbereiding nu op zijn einde begint te lopen en het begin van onze mission Cape2Cape nu echt rap begint te naderen.

Zo hebben we afgelopen weken tot twee keer toe een lange rit naar Zeeland afgelegd om onze Dacia te brengen en op te halen bij Dick van D-Sign, Signing & Reclame. Hij heeft de gehele auto voorzien van logo’s van onze sponsoren. Eerst hebben we hem gebracht en meteen een handje meegeholpen met de eerste logo’s bestickeren op de auto. Als je er dan immers toch bent, is het meteen net zo leuk om zelf te kunnen helpen met het verfraaien van je auto. Vervolgens konden we hem afgelopen woensdag weer ophalen en natuurlijk waren we reuze benieuwd hoe het eruit was komen te zien. Toen we eenmaal de auto weer zagen, gaf dit wel een kick. De hele auto zal vol met logo’s van onze sponsoren en dan realiseer je je wel dat het vertrek nu echt voor de boeg staat. Kortom: een auto om trots op te zijn en zo reden we ook weer terug vanuit het verre Zeeland. Op de terugweg hadden we meteen een hoop bekijks van mensen, zelfs soms met een duim tot gevolg! Helemaal mooi dus.

Omdat we straks ook rekening houden dat er niet altijd een hotel in de buurt is om te kunnen overnachten, zijn we afgelopen weekend ook druk wezen shoppen voor onze kampeerartikelen. Dit bracht ons van Amsterdam naar Hilversum en Soest. Slaapzakken, slaapmatjes, kookgerei, zaklampen: het is nu allemaal in ons bezit. Daarnaast zijn er ook nog weer de laatste spullen voor de auto aangeschaft, waaronder sleepkabel, sjorbanden, tie wraps en nog veel meer. Het resulteerde uiteindelijk in een hele zaterdag vol shoppen langs de winkels, maar nu hebben we dan toch echt alles. Meteen alles ingepakt in de auto en gelukkig houden we zelfs nog wat ruimte over.

Van de week gaan we nog langs bij Blijdesteijn mode in Tiel, die ons voorziet van kleding. Erg benieuwd wat hiervan het eindresultaat van is geworden.

De komende twee weken staan voor ons in het teken van de laatste voorbereidingen treffen, nog een laatste keer de route doorlopen en kijken of echt alles geregeld is. Het zullen dus drukke Kerstdagen voor ons worden, voordat wij op 29 december richting het hoge Noorden vliegen. Dit zal niet met onze Dacia zijn, want die wordt daar al van tevoren heen gebracht.

Let’s do this!

#18daystogo

Cape2Cape Cape2Cape Cape2Cape Cape2Cape Cape2Cape Cape2Cape

1 Reactie
Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Reactie

  • Magnus Jonsson Kulldorff
    16/12/2016, 12:41 am

    We are Here for your intentions and wishing you well

    REPLY
X