banner

Doncamp

Doncamp

Pascal, Eefke, Nienke en Karlijn gaan voor minstens zes maanden met hun off-road camper op pad. De Mercedes 1017 4×4 off-road camper is door Doncamp volledig omgebouwd en van alle gemakken voorzien.

Ze hebben de vrachtwagen voorzien van een goed torsievrij subframe en een goed geïsoleerde woonunit. De vrachtwagen is zelfvoorzienend gemaakt door het plaatsen van 1000 w/p zonnepanelen, 310Ah (24V) service accu en een grote watertank van 500 liter, evenals een wasmachine, gasfornuis met LPG tank en een composttoilet (dat geen water gebruikt). De indeling is samen met Pascal en Eefke bedacht en uitgewerkt, waarbij de timmerwerkzaamheden in eigen beheer zijn uitgevoerd. De techniek heeft Doncamp volledig verzorgd. Omdat ze met jonge kinderen de komende tijd in de camper leven, was er de wens om alle ruimten effectief te benutten. Zo is de ingang meerdere functies gegeven; deze is naast ingang tevens een douche-, toilet- en wasruimte. De kinderen hebben een mooi stapelbed gekregen (80x200cm) en er is een extra groot 2-persoonsbed van 180x210cm. Dit bed is elektrisch in hoogte verstelbaar, waardoor er in de hoogste stand een ruime zithoek met U-bank tevoorschijn komt. 

Doncamp wenst Family Everywhere een goede en veilige reis. Nieuwsgierig geworden wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

DonCamp: Vierakkersestraatweg 2, 7207 DH Zutphen

Bel gerust voor meer info: T. 06-24290070

#Family_Everywhere

Gehele uitgebreide ‘Offroad/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ lees je in 4WD Magazine uitgave 5, te bestellen via deze link!

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X