banner

DonCamp bouwt door!

DonCamp bouwt door!

DonCamp bouwt off-road campers op basis van bestaande 4×4-voertuigen. Uiteraard bouwen ze ook off-road campers op basis van nieuwe voertuigen, maar omdat deze volledig op de wensen van de klant gebouwde campers al duur genoeg zijn, probeert DonCamp met de klant, indien wenselijk, de nodige besparingen te realiseren.

Middensegment

Momenteel bouwt DonCamp een Mercedes 1017FA 4×4-vrachtwagen om. Hierbij is de dubbele cabine (9 pers.) ingekort naar een 1,5 (5pers.) en voorzien van een casco-opbouw, die naar wens van de klant kan worden ingericht. Deze camper is een goed voorbeeld van het bouwen op een bestaand onderstel met een volledig nieuwe opbouw met bijbehorend torsievrij subframe. Zoals je van DonCamp gewend bent, is er bij deze camper uiteraard weer extra gelet op gewichtsbesparing en zal de camper ruim onder de 7.500 kg blijven, waardoor deze met een C1 rijbewijs mag worden gereden. Mercedes 1017, bouwjaar 1986, vraagprijs: €42500,-

Nieuw bedrijfspand

Na 2 jaar off-road campers vanuit de huidige locatie aan de Nieuwe kade 6 te Arnhem gebouwd te hebben, is DonCamp uit z’n jas gegroeid en toe aan een grotere locatie. DonCamp bouwt momenteel aan een nieuwe bedrijfsloods (die medio mei 2020 gereed zal zijn) aan de Hoge Balver 1 te Zutphen. Vanuit dit bedrijfspand van ruim 500 m2 kunnen ze alle werkzaamheden op locatie uitvoeren. Het bedrijfspand krijgt voor elke stap in het bouwproces een aparte afdeling, waaronder een staal-, aluminium- en rvs-constructieafdeling, een spuiterij, (af-) montageafdeling en een magazijn. DonCamp heeft deze stap genomen om in de toekomst de werkzaamheden nog flexibeler en klantgerichter te kunnen uitvoeren. Door het grotere pand kunnen ze makkelijker meerdere projecten naast elkaar realiseren, waardoor de levertijden kunnen worden verkort.

DonCamp

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
Cart
  • No products in the cart.
X