4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Dollevoet wint eb-NK Offroad Racing in Havelte

Dollevoet wint eb-NK Offroad Racing in Havelte

De auto’ s waren nog maar net hersteld van de wedstrijd op het strand van IJmuiden, of twee weken later vond de eb-NK Offroad Racing Series in Havelte al weer plaats. De VHC Offroad Rally Havelte bewijst ieder jaar weer een wedstrijdte zijn, waarbij navigatie een grote rol speelt. Op het voormalig defensieterrein mogen zowel rijders, als de navigatoren hard aan het werk en dat was te zien aan het zoekgedrag van vele deelnemers.

Afgelopen jaar was Ebert Dollevoet samen met zijn navigator Marcel Snijders de snelste op de Havelterberg en ook dit jaar staan ze weer met de Volvo V40 buggy aan de start. Na een teleurstellende Dakar 2017 met navigator Van Lee gaat Dollevoet samen met Snijders voor de overwinning. Dave Klaassen vocht op het strand van IJmuiden om de topposities met drie andere Bowlers en won. Havelte leent zich opnieuw voor de snelle Wildcats, maar verwacht wordt ook stevige competitie met de grotere Nemesis van Herman Jaspers en de Toyota ORD’s van Schoolderman en Bekker.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine, 5-2017.

eb-NK Offroad Racing

 

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X