banner

Dinitrol Gosliga: Langere levensduur voor je 4×4

Dinitrol Gosliga: Langere levensduur voor je 4×4

De afgelopen jaren groeit onze economie als kool, waardoor de meesten van ons, volgens premier Rutte weer wat beter in de slappe was zitten. Voor autoliefhebbers geldt dan, dat er meer ruimte is om de auto, of 4×4 op te knappen. Dit is bij Dinitrol Gosliga in Leeuwarden goed te merken.

Tijdens de crisis kwamen mensen vooral om auto’s te laten restaureren, of te repareren om maar zo lang mogelijk door te kunnen blijven rijden. Nu worden auto’s weer voor de ‘fun’ opgeknapt en dan vooral voor vrijetijdsbesteding.

Volgens Robin Gosliga, eigenaar van het Dinitrol Centrum in Leeuwarden, zijn auto’s die in de jaren ’70 en ’80 van de productieband zijn gerold, slecht tegen roest bestand. Auto’s die in deze jaren zijn ontwikkeld, haalden in sommige gevallen de garantie van vijf of zes jaar niet eens. Ondanks de fabrieksgarantie ziet roest kans om, zelfs binnen de garantieperiode, de carrosserie aan te tasten. Hoe eerder in zo’n geval een roeststoppende behandeling plaatsvindt, hoe effectiever deze zal zijn.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine.

Dinitrol Gosliga

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

X