4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

De Recreatieve is terug!

De Recreatieve is terug!

Onlangs hebben wij deelgenomen aan een recreatieve 4x4 tocht over de Veluwe. Omdat het voor ons de eerste keer was sinds wij onze 4x4 hebben, waren we heel benieuwd. Dus op tijd naar de afgesproken plek, de Mc Donalds in Nijkerk. Daar stonden al een paar 4x4's op de parkeerplaats.

Wij kregen onze route beschrijving en konden als tweede auto starten. Omdat we nog nooit eerder een bolletje-pijltje routebeschrijving gevolgd hadden, was het even wennen. Maar na het tweede punt ging het eigenlijk al als vanzelf. Tijdens de hele tocht hebben we twee punten gemist en moesten we een paar honderd meter terugrijden. De route ging via kleine weggetjes tussen de weilanden en dorpjes. Naast kleine weggetjes ook leuke onverharde paden door de bossen. Daar was het welk opletten voor de paarden, fietsers en wandelaars.

In de hele route waren maar twee of drie plekken waar door de regen flinke modderpoelen waren ontstaan. Voor de 4×4 geen enkel probleem. Na afloop had de auto wel een flinke wasbeurt nodig. Het was een leuke route door een mooie omgeving. Ook het weer speelde mee. Het was de hele dag prachtig weer. Pas na het einde van de tocht begon het flink te regenen. Zeker leuk om nog eens een soortgelijke tocht te maken.

Met groet, Hans

Twenterit Recreatieve

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X