De meest noordelijke RANGER EV ter wereld?

De meest noordelijke RANGER EV ter wereld?

Bekend om zijn afgelegen, meedogenloze terrein en ijsberen, Svalbard is een Noors eiland gelegen tussen het vasteland van Noorwegen en de Noordpool - het is een van 's werelds meest noordelijk bewoonde gebieden en ook de thuisbasis van een RANGER EV ...

De RANGER EV is van Hurtigruten, het grootste reisbedrijf in Noorwegen en de grootste werkgever in Svalbard. Het bezit drie hotels op het eiland, een aantal restaurants, een lunchbar, twee winkels – die expeditie en veiligheidsuitrusting verkopen – en de Polaris-dealer, IGP. Hurtigruten Svalbard is ook verantwoordelijk voor de exploitatie van het Cultuurhuis.

Kjetil Viklund, General Manager bij IGP, zei: “We used the RANGER EV a lot for moving things from our storage unit to the shop and vice versa. We also use it as a demonstration unit for our customers. It also is handy when we have special guests to the island who can borrow it as a form on transport.”

De kenmerken van de RANGER EV lenen zich ervoor om het tot een nuttige machine voor het bedrijf te maken.

“It has a good loading capacity and is perfect for bringing goods from our storage unit to our shop. It’s very comfortable for the driver and a passenger and gives us shelter from the weather – with average temperatures between minus 9 and minus 16 degrees Celsius cover is appreciated. It’s also very quiet and often it’s easier to use the RANGER rather than a car.”

Met het belang van het behoud van de biodiversiteit van het eiland, het hart van de inwoners, is de focus op het milieu en het beperken van de impact van mensen cruciaal. Met een verbluffend landschap, een zeer diverse concentratie van dieren in het wild en verbazingwekkende ervaringen die worden aangeboden, versterkt Svalbard snel zijn plaats op de toerismekaart, maar daarmee is het de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de omgeving centraal blijft staan in de operaties.

“For me, electric powered vehicles are the future and an environmental focus is very important – as well all know that fossil fuels will not last forever. In my mind, it will take many many years for the market to completely change, but I’m happy that we’ve started.”

Ook met het aanbieden van benzine- en dieselmotoren voor de RANGER, viert Polaris het rollen van de miljoenste RANGER-machine van de productielijn. De RANGER® vormt een belangrijk onderdeel van de Polaris-productlijn en wordt over de hele wereld voor verschillende taken gebruikt.

Polaris EV

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X