4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

De Max op Isuzu Experience Day

De Max op Isuzu Experience Day

Waar vroeger rondom het kasteel van Chérimont in het Waalse Andenne ridders de paardenkracht beteugelden, waren het op 4 juni jl. tijdens de derde editie van de Isuzu Experience Day de bestuurders van pick-up’s, die de pk’s onder de motorkappen de sporen mogen geven.

Uitgave 9- Aan de voet van het authentieke kasteel spreken we met Olivier Fontaine, managing director Isuzu Benelux, over het onverwacht hoge aantal deelnemers aan de Experience Day 2016 en het 100-jarig bestaan van Isuzu. ‘De verdubbeling van 700 deelnemers in 2015 naar 1.400 nu is te danken aan de betrokkenheid van onder meer de dealerorganisatie, de goede verkoopresultaten tijdens de Brusselse Salon eerder dit jaar, maar bovenal de krachtige positionering van Isuzu als de specialist van 4X4 auto’s. Het credo ‘Powered for Life’ onderstreept daarbij het imago van betrouwbaarheid, dat Isuzu al een eeuw uitdraagt’, aldus Fontaine.

Isuzu Isuzu

 

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X