4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

De custom Landrover Defender uit James Bond Spectre staat te koop

De custom Landrover Defender uit James Bond Spectre staat te koop

Het ultieme James Bond gevoel is een droom voor iedere man. Als er iets bij James Bond hoort, dan zijn het natuurlijk de auto's uit deze filmreeks. De bekende Land Rover Defender SVX JB 24 uit de film Spectre wordt nu te koop aangeboden door veilinghuis Sotheby's.

De Land Rover Defender SVX JB 24

Elegantie en ruigheid komen bij elkaar in deze Land Rover Defender. De pure uitstraling van deze Landrover ademt 007. Het authentieke karakter van de Defender is behouden gebleven maar de kleurensamenstelling en het detailwerk zorgen voor een voorkomen waar veel mannen alleen maar van kunnen dromen. Deze defender is dan ook niet voor niks geproduceert voor de 24ste James Bond productie Spectre. De auto past perfect bij het Bond-imago. Deze auto kan, als je diep in de buidel tast, ook nog eens van jou zijn. De Landrover wordt namelijk geveild door veilinghuis Sotheby’s. We geven je graag een impressie van dit 4X4 monster.

Wij worden warm van auto’s als deze. De Defender is de perefcte tereinwagen. Het uithoudingsvermogen van deze auto is fenomenaal. Deze Defender is op sublieme wijze gerestaureerd en is ook zeker een kijkje waard.

Land Rover Defender SVX JB 24 Land Rover Defender SVX JB 24 Land Rover Defender SVX JB 24 Land Rover Defender SVX JB 24

Bron: www,man-man.nl

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X