banner

Dare to be Different outdoor is al acht jaar anders

Dare to be Different outdoor is al acht jaar anders

Dare to be Different outdoor staat voor functionaliteit en kwaliteit. Dat maakt dat ze al gauw technisch gaan uitleggen waar ze het anders doen. Want dat is hun kracht: Ze hebben verstand van hoe je een tent maakt!

Voor hun klanten gaat het er vooral om, dat ze een product leveren, waarmee hun klanten ongestoord in heel Europa en er buiten op vakantie kunnen gaan. Van de hooggelegen NordKapp tot het zuidelijke Marrakesh, of in oostelijke richting naar de Karpaten, het maakt niet uit: de tenten van Dare to be Different kunnen het Europese klimaat goed aan.

Als het is eens wat minder weer is, kan er dan toch genoten worden van het buiten zijn, in een tent die je kan afsluiten, maar wel weer naar buiten kan kijken. Want slecht weer betekent niet, dat het buiten niet mooi kan zijn. En als ‘de mussen van het dak vallen’, dat je in hun tent toch aangenaam kan verblijven. Want deze tenten kun je optimaal ventileren.

Compact reizen betekent absoluut niet, dat je op comfort hoeft in te leveren. Kamperen is geen synoniem voor afzien. Standaard zijn de tenten voorzien van een ruim, groot bed en er zijn veel comfortverhogende uitbreidingsmogelijkheden, zoals ondermatrassen, luifels en complete ondertenten.

Als je met een daktent reist, ben je meestal heel compact aan het reizen. Dat compact reizen zorgt er meestal voor, dat koken wat primitief gaat. Met de kookkisten van DtbD outdoor is dat verleden tijd.

De kookkisten zijn voorzien van minimaal twee branders en hebben bijna alles bij de hand, dat je thuis in de keuken ook hebt. Daarnaast hebben de kookkisten zelfs vrije ruimte, zodat je ze zelf kan aanvullen met wat je nog mist. Ook is er nu een nieuwe uitbreiding van de Kookkist S, wat de kleinste gelijk de grootste maakt: de Kookkist XL.

Ben je op zoek naar veel schaduw naast, of rond je auto, of aanhanger DtbD outdoor heeft al heel veel klanten blij gemaakt met hun luifels. Er zijn drie modellen daktenten, drie soorten kookkisten en drie soorten luifels. Wil je hierover meer weten, kijk op de website voor meer technische informatie.

DtbD outdoor kan zich voorstellen, dat het veel informatie is en het dus lastig is om te kiezen. Daarom helpen ze je graag met een persoonlijk advies.

Neem contact op met DtbD outdoor in

Apeldoorn (www.dtbdoutdoor.eu), of met één van de dealers:

Dakop.nl in Hengelo

Campodoor in Hoogeveen

Daktent.nl in Baarn

De Wit in Schijndel

Autodaktenten.be in Wuustwezel

Rooftoptravel in Kruishoutem

Dare to be Different outdoor

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
Cart
  • No products in the cart.
X