Daktentfestival 2018 groot succes

Daktentfestival 2018 groot succes

In het weekend van 28 - 30 september werd het eerste Daktentfestival van Nederland georganiseerd. Met 51 daktenten op camping De Vledders in Schipborg was het een gezellig feestje. Initiator Ivar van der Leij, ook werkzaam voor CAMPWERK Nederland, is supertevreden over het resultaat.

‘De daktent is momenteel hot. Maar er bestaat nog steeds veel onbekendheid over deze manier van kamperen. Kan het wel op mijn auto, hoe doe je dat praktisch gezien, waar mag je staan en waar niet, etc. Op dat soort vragen konden bezoekers antwoorden krijgen van de ervaringsdeskundigen, de deelnemers zelf. Iets minder dan de helft van de deelnemers was met een  4×4 en de greenlaningrit was dan ook goed bezet. Maar bovenal was de sfeer onder de deelnemers geweldig goed en is er onderling veel informatie over product en bestemmingen uitgewisseld.’ Inmiddels is er een Facebookgroep opgericht (www.Facebook.com/daktentkamperen) waar verder over daktentkamperen kan worden gepraat.

In 2019 zal er opnieuw een daktentfestival worden georganiseerd in het noorden van Drenthe is onlangs besloten. Een exacte datum is nu nog niet bekend, maar zal worden bekendgemaakt op www.daktentfestival.nl

4WD Travel ondersteunt het Daktentfestival en zal in 2019 aanwezig zijn.

Daktentfestival

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X