4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Daktentenspecial

Daktentenspecial

Als je van reizen houdt en je bent ervaren in het slapen in tenten, dan ben je al een heel eind. Als je ook nog eens van 4x4-rijden houdt, dan heb je vast en zeker wel eens gedacht aan het aanschaffen van een daktent, of misschien heb je er zelfs al één. Het is niet alleen veilig om op het dak van je auto te overnachten, het scheelt je bovendien enorm veel ruimte in je reisauto en dat zijn al twee hele grote voordelen. Voor wie uitgerust op 4x4-expeditie wil gaan, is een goede nachtrust essentieel voor een goed verloop van je vakantie…

In ons kikkerlandje en in ons buurland België zijn veel specialisten op het gebied van de van verkoop daktenten. Want wie naar onbekende, niet drukke en vakantiebestemmingen waar geen hotels zijn, kan een daktent goed gebruiken. Naast de veiligheid van het ‘los’ van de grond slapen, is het wat hoger van de ‘koude’ grond ook nog eens een stuk minder fris. Een ander voordeel is, dat je geen last hebt van de bagage, die een gewone tent wel met zich meebrengt. Hierdoor kun je je auto bepakken met nuttige dingen, die je nodig hebt voor je reis. De daktent op zich weegt niet al teveel en zorgt in de auto voor meer licht en ruimte.

daktenten

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X