banner

Daktent Special

Daktent Special

Dit verhaal start, nadat we een aantal uren over onverharde paden in een prachtig mooi landschap hebben gereisd. We komen aan op een idyllisch plekje met uitzicht op de zee, bovenop een berg, waar we van de ondergaande zon kunnen genieten.

We stappen uit onze 4×4, waarbij we direct onze daktent openklappen en de luifel opentrekken. Nadat we de tafel en stoelen hebben neergezet, staan ons op diezelfde tafel al een flesje koude Prosecco met nootjes en olijvente lonken. Zo snel klaar zijn, kan alleen, als je in een daktent overnacht.

De daktent wint steeds meer en elk jaar nog aan populariteit. Door de grote concurrentie in de markt zijn deze tenten steeds betaalbaarder geworden. Mocht je eerst willen proberen, of deze manier van kamperen iets voor jou is, dan kan je bij de meeste specialisten een daktent huren. De daktent is een Italiaanse uitvinding (1958) en in eerste instantie een onmisbare tent voor avonturiers en ontdekkingsteams. Grote voordelen zijn, dat een daktent geen bodemruimte inneemt, je boven op je 4×4 slaapt en dus veilig bent voor al te nieuwsgierige dieren en je kunt, als je wakker wordt, van een onovertroffen uitzicht genieten. Daarnaast is de moderne daktent megasnel op te zetten en in te klappen, waardoor je sneller en op het gemakkie van de omgeving kunt genieten.

In de ‘Daktenten Special’ lees je welke mogelijkheden de verschillende off-road- en daktentspecialisten te bieden hebben. Bestel uitgave 6 van 4WD Magazine met daarin de Daktenten Special op: www.4wdmagazine.nl/4wdshop

Daktent

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cart
  • No products in the cart.
X