banner

CountryLife Outdoor Event

CountryLife Outdoor Event

Countrylife is een inspirerend outdoor evenement (15 april t/m 18 april 2022) van topniveau, gericht op liefhebbers van het buitenleven, levensgenieters en actieve meerwaardezoekers. Jou dus!

Dit outdoor evenement met zes grote clusters staat garant voor het nieuwste materiaal en de grootste beleving op het gebied van jacht, paardensport, hengelsport, 4×4, country living en diverse andere actieve buitensporten. Een dagje Countrylife is zo inspirerend, dat het je voor een heel jaar energie geeft…

Of je nu gaat vissen, de paardentrailer meeneemt, of de natuur in trekt om welke reden dan ook, de eigenaar van een 4×4 of SUV geniet van elke rit heen en terug. Elk merk heeft tegenwoordig een terreinwagen waarmee het kan uitpakken. We presenteren de bezoeker graag een ruim aanbod van auto’s die, net als zij, tegen een stootje kunnen.

Cluster 4×4 met medewerking & samenwerking met 4WD Travel en 4WD Magazine.

Voordeel voor lezers van 4WD Magazine

Surf naar www.countrylife-event.be/tickets en speciaal voor de lezers van 4WD Magazine geldt er een voordeeltarief van 11 euro. Vul de code ‘4WD” in en geniet van dit voordeeltarief. Ook je vrienden en familie kunnen van dit voordeeltarief genieten. Wat is nu gezelliger dan samen met je familie of vrienden CountryLife Outdoor Event te ontdekken?

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine (4-2022), te bestellen via deze link.

CountryLife Outdoor Event

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X