banner

Cooper Tire lanceert nieuwe all season band voor de avontuurlijke rijder

Cooper Tire lanceert nieuwe all season band voor de avontuurlijke rijder

Ben jij een sportieve, avontuurlijke rijder, die het hele jaar door én in alle weersomstandigheden veilig de weg op wil? Zowel on- en off-road? Speciaal voor jou heeft bandenmerk Cooper Tire de all season band Discoverer® A/T3 Sport 2™ ontwikkeld. Een betrouwbare all-terrain band, waar je ieder seizoen op kunt rekenen en die geen uitdaging uit de weg gaat.

Cooper breidt met trots haar all season assortiment verder uit. De Discoverer® A/T3 Sport 2™ is de nieuwste aanwinst voor SUV’s en 4×4’s die zowel on- en off-road haar kwaliteit bewijst. Deze band weet raad met iedere ondergrond, van modder tot asfalt.

De kracht van de Discoverer® A/T3 Sport 2™

Deze gloednieuwe all season band beschikt over veel positieve kenmerken. Met de innovatieve rubbersamenstelling wordt de grip op nat wegdek met maar liefst 3% verhoogd, ten opzichte van zijn voorganger. De band scoort dan ook een ‘C’ voor grip op nat wegdek met het Europese bandenlabel.

De robuustheid van het profiel en de speciale compound vertraagt slijtage en biedt weerstand tegen scheuren. De versterkte zijwand geeft de band extra stevigheid, die met name tijdens het off-road rijden erg goed van pas komt. Daarnaast is de speciale rubber compound beschermd tegen aantasting door UV- en ozonlicht.

Cooper begrijpt als geen ander, dat voor échte 4×4 liefhebbers een stoere uitstraling van de auto van belang is. De witte letters op de zijwand zijn beschermd tegen verkleuring, waardoor de band er gedurende zijn hele levensduur goed uitziet. Hier komen prestatie en design samen. ‘Ons streven is om voorloper te blijven in het 4×4-/SUV-segment. Met de komst van deze nieuwe band, hebben wij weer een belangrijke stap vooruit gezet’, aldus Cooper Tire Europe.

De nieuwste all season band is beschikbaar in een breed matenpakket van 15 t/m 20 inch. Deze alleskunner draagt het 3PMSF en M+S symbool (mud and snow).

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine. Klik op de link om te bestellen.

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X