banner

Cooper Tire Europe aanwezig op het 4WD Festival om haar 4×4 banden te tonen

Cooper Tire Europe aanwezig op het 4WD Festival om haar 4×4 banden te tonen

Cooper Tire Europe zal ook dit jaar weer als sponsor en exposant aanwezig zijn op het 4WD Festival in Oss, dat op 13 september plaatsvindt. Het evenement, dat sinds 2012 elk jaar wordt gehouden, brengt fabrikanten, leveranciers en liefhebbers samen om het 4×4 rijden te beleven en de nieuwste ontwikkelingen in de markt onder de aandacht te brengen.

Meer informatie over de richtlijnen, protocol en tickets ➡️  www.4wdfestival.nl

Vanwege de COVID-19 pandemie, zal de 2020-editie van het 4WD Festival elementen op locatie en online combineren. Voor degenen die aanwezig willen zijn, zullen passende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen rondom de locatie worden gecommuniceerd. Zo blijft de anderhalve meter afstand regel van kracht en zijn er
verbeterde hygiënemaatregelen getroffen. Je kunt ook thuis het evenement beleven. Demo’s, interviews en de wedstrijden zijn allemaal online te volgen. Cooper zal van de gelegenheid gebruik maken om haar uitgebreide 4×4 assortiment, dat onlangs werd uitgebreid, te tonen. Het huidige assortiment van Cooper omvat banden en profielen voor verschillende omstandigheden – van modderige terreinen  tot rotsachtige oppervlakken en van hitte tot extreem nat weer en sneeuw.

Xavi Foj, die de kracht van Cooper in de 4×4-markt benadrukt, kiest voor de Cooper Discoverer® ST/Maxx™ P.O.R. om de zwaarste uitdaging in de wereldmotorsport aan te gaan: de Dakar Rally. Deze band, versterkt door de Armor Tek³®-constructie en voorzien van verstevigd compound, is een band die op het hoogste niveau presteert.

Cooper is ook het merk bij uitstek voor levensreddende organisaties, zoals het South Snowdonia Search and Rescue Team in het Verenigd Koninkrijk. Cooper’s Discoverer® STT Pro™ Mud Terrain heeft zich keer op keer bewezen bij noodoproepen, waarbij in de ruigste en meest afgelegen bergen van Snowdonia werd gereden. Ook speelt Cooper een sleutelrol in de ontwikkeling en training van bestuurders, waarbij verschillende 4×4-scholen gebruik maken van Cooper producten. Eén van die scholen is Kankku, dat avontuurlijke ervaringen in Windermere, Ambleside en het Lake District in het Verenigd Koninkrijk organiseert.

Het nieuwste 4×4-product van Cooper is de Discoverer® A/T3 Sport 2™, die een effectieve balans biedt tussen stabiliteit op de weg en off-road capaciteiten. De band is ook klaar om in alle seizoenen te presteren, met 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake) en M+S (Mud and Snow) symbolen voor zware winterse
omstandigheden en gladde oppervlakken.

Voor meer informatie over Cooper’s assortiment,  bezoek www.coopertires.nl en www.coopertire.eu

You can count on Cooper Tires

Meer informatie over de richtlijnen, protocol en tickets ➡️  www.4wdfestival.nl

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos