4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Colorado is off-road overweldigend!

Colorado is off-road overweldigend!

Verslag van een nieuweling in 4x4-land in de VS.

In mijn vorige verhaal, ‘Koop je een Jeep, of koop je een kat in de zak’ (zie 4WD Magazine 06-2017.red.), vertelde ik over mijn ervaringen en hoe ik in het terreinrijden ben beland. In 2015 wilde ik maar al te graag naar Colorado gaan om eens te zien, hoe het is om in de bergen te gaan terreinrijden.

Als je aan terreinrijden in Amerika denkt, komt Moab vaak ter sprake. Maar ondanks dat het van Denver naar Moab maar 5 uur rijden is, heb ik mezelf er nog niet toe kunnen zetten om van Chicago naar Moab, Utah, te gaan…

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X