banner

Clearview, Kutsnake en Campboss bij Adventrure Trucks

Clearview, Kutsnake en Campboss bij Adventrure Trucks

‘Adventure Trucks’ is dit jaar ook weer van de partij tijdens de vakantiebeurs. Als officiële distributeur voor Europa van ClearView en KutSnake accessoires zijn we er trots op dit jaar een derde merk aan ons assortiment te kunnen toevoegen, namelijk ‘Campboss’ by All4Adventure, uiteraard ook uit Australië.

Onder voorbehoud, dat de container op tijd binnen is, kunnen we jullie deze producten tijdens de 4×4 Vakantiebeurs ook laten zien en voelen.

Adventrure Trucks  Adventrure Trucks Adventrure Trucks Adventrure Trucks

Campboss kenmerkt zich door de uitstekende Australische kwaliteit. Campboss is ontstaan, doordat Jase en Simon van All4Adventure er tijdens hun jaarlijkse tochten door de Outback achter kwamen, dat veel van de producten, die ze toen gebruikten, niet voldeden. Campboss levert Swags, kinetische touwen (met 30% rek!), shackles, recovery sets, stoelen, cooking sets en nog veel meer. Uiteraard zijn ook al onze ClearView producten, zoals de EasySlide, Expanda Slide, spiegels en keukens te zien en te voelen.

Nieuw van ClearView dit jaar zijn de keukenset en de zogeheten Tyre-spider, waarmee je tot vier banden tegelijk kunt aflaten, of oppompen. Hopelijk mogen wij jullie op de vakantiebeurs begroeten.

Adventure Trucks

 

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos