4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Chemie-gigant Indeos wil Defender nieuw leven inblazen

Chemie-gigant Indeos wil Defender nieuw leven inblazen

Volgens de Britse krant The Guardian is de chemie-gigant Ineos van plan een off-road voertuig te bouwen ter opvolging van de Land Rover Defender. Miljardair en baas van Ineos, Jim Ratcliffe, heeft gezegd hiervoor serieuze plannen te hebben.

Ineos zou van plan zijn een nieuwe divisie, Ineos Automotive, op te zetten en verwacht meerdere honderden miljoenen te investeren om een 4×4 te ontwikkelen, die het gat in de markt, achtergelaten door de Defender, te kunnen invullen.

Ineos zou de 4×4 op de markt willen brengen voor minder dan 50.000 pond en zich richten op boswerkers, landbouwers, onderzoekers, avonturiers en off-road liefhebbers. Het bedrijf zou de 4×4 in de UK willen bouwen -hoewel ook mogelijkheden in Europa worden bekeken- en de eerste zou in 2020 leverbaar moeten zijn. Ineos Automotive zetten uiteindelijk 15.000 tot 20.000 auto’s per jaar te kunnen bouwen.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine, 4-2017/

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X