banner

Chateau les Chenais

Chateau les Chenais

Peter Merceij is in de 4×4-wereld onder andere bekend van zijn Dakar avonturen. Naast zijn velen avonturen in de 4×4-wereld is de verwachting, dat er, samen met 4WD Travel, in 2021 een programma is opgezet in Frankrijk. Peter beheert een prachtige chateau met vele mogelijkheden op 4×4 gebied.

Chateau Les Chenais in Genille (provincie Indre et Loire). 20 ha grasland en 31 ha bos. Het grenst aan 3.600 ha bos van de Franse overheid. De Loire-streek staat bekend om haar vele kastelen, mooie wijnen, prachtige routes om te off-roaden en de lange zomers. Het chateau ligt zeer privé en in een prachtige omgeving. Het chateau is 200 tot 400 jaar oud en 30 jaar geleden gemoderniseerd. Het chateau heeft meerdere kamers met eigen toilet en douche. Kamperen is eveneens mogelijk. Heerlijk verblijf met een grote off-road ‘speeltuin’. Vrij-rijden is mogelijk op eigen aangelegde circuits met verschillende gradaties qua zwaarte. Het terrein is glooiend met oude kraters. Er is een wagenpark bestaande uit Suzuki’s Samurai, Vitara en X90, een Nissan Patrol, Range Rover, Toyota RAV en quads en side by sides.

De verwachting is, dat er, samen met 4WD Travel, in 2021 een programma is opgezet. Houd voor nadere informatie hierover de website en nieuwsbrieven van 4WD Travel in de gaten: www.4wdtravel.nl

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine (uitgave 6).

Chateau les Chenais

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos