Carta Rallye 2020 – presentatie 30 augustus

Carta Rallye 2020 – presentatie 30 augustus

De zevende editie van de Carta Rallye begint op 29 maart 2020 in Guelmim en finisht op 4 april in Mhamid. De Carta Rallye maakt rallyrijden in Marokko bereikbaar, met prachtige routes, uitstekende roadbooks en toegankelijk inschrijfgeld.

Presentatie 30 augustus 19:30u bij Ride-On in Zutphen

Woestijn, duinen, prachtige bivouacs en seven etappes op roadbook voor een toegankelijk inschrijfgeld. Dat is de Carta Rallye 2020, de internationale rallyraid in Marokko. Er zijn nu al veel Nederlandse inschrijvingen en het programma belooft meer zand dan ooit tevoren. Wil je meer weten, kom dan naar de gezellige presentatie op 30 augustus om 19:30u. bij Ride-On aan de Litauensestraat 1 in Zutphnen.

Aanmelden kan via yvon@rallye-carta.com.

Klasses
‘Cross Country’ is de snelheidswedstrijd op roadbook, met ruim 2000 kilometer dwars door de woestijn en de duinen. De ‘GPS Cup’ win je met goede navigatie en strategie, door GPS punten te vinden en elke dag binnen de tijd te finishen.

Inschrijfgeld
Rallyrijden in Marokko is luxe, met de Carta blijft het toegankelijk. Het inschrijfgeld voor een auto met twee personen is E3950, de assistentie kost E400 pp en een serviceauto met aanhanger E350. En dat voor 2500km op roadbook!

www.rallye-carta.com

De Carta Rallye opent Marokko zoals je het nog niet kende, met prachtige routes, uitstekende roadbooks en veel lokale ondersteuning. Het is heerlijk bijkomen in het bivouac na een mooie dag racen, nagenieten van de woestijn en de competitie.

Organisator Chris Armelin controleert zelf de roadbooks en heeft een ervaren en internationale organisatie samengesteld. De artsen komen uit Nederland, de berging en de tijdwaarneming zijn Duits en de bivouacs worden traditioneel Marokkaans aangekleed: je kunt in alle talen terecht.

Kom op 30 augustus naar de avond in Zutphen voor meer informatie!

X