banner

Carmar is gespecialiseerd in Amerikaanse pick-up

Carmar is gespecialiseerd in Amerikaanse pick-up

Bij Carmar ben je precies aan het juiste adres als het gaat om pick-ups: specifiek voor Amerikaanse pick-ups. Door de jaren heen hebben ze voor duizenden pick-ups (van jonge tot oudere bouwjaren) velgen en banden gemonteerd en duizenden blije gezichten van tevreden klanten gezien.

Bijvoorbeeld bij de nieuwere Amerikaanse pick-ups leveren ze de splinternieuwe 4PLAY velgen, die juist bekend staan om een diepere concave, waardoor ze extra breed onder de wagen lijken te staan. Bij wat oudere Amerikaanse pick-ups leveren ze juist veel velgen van American Racing en in het bijzonder de ‘Torq Thrust Series’. Deze staan erom bekend, dat ze de klassieke look onder de oude wagen juist accentueren, zodat het ook echt een classic blijft. Tevens zijn 4PLAY en American Racing niet de enige merken velgen die ze leveren. Zo leveren ze onder andere ook velgen van FUEL, TUFF, Black Rhino, KMC, XD Series en Moto Metal.

Trots op het eindresultaat en vanaf NU verkrijgbaar: 4WD Magazine uitgave 7/8 de ‘Pick-Up Special’ + gratis DUBBEL Poster! Deze speciale editie staat geheel in het teken van verschillende vette pick-ups en aanverwante verhalen. Met recht voor de echte 4×4 liefhebber!

Carmar

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

X